Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Послуги

 

 

Dachdecker Ukraineall.biz

 

Dachdecker UkraineЅизнес-каталог компаний ”краины, товары и услугиzakupka.com

 

 

Геомембрана Ізоліт

Геомембрана ® - рулонний матеріал з безліччю впорядкованих виступів висотою 8, 10 або 20 мм. Ізоліт ® виробляється з поліетилену високої щільності (HDPE), завдяки чому він має відмінну стійкість до впливу води, грибків, агресивних середовищ, ультрафіолетового випромінювання і т.д.

ІЗОЛ використовується як додатковий гідроізоляційний шар для захисту грунтових та бетонних споруд від замочування, а також, в комбінації з геотекстилем Typar ® SF, як дренажний композит для відводу води.

Ізоліт виробляється в Німеччині і є зареєстрованою торговою маркою компанії Евроізол.

Застосування геомембрани має ряд переваг в порівнянні з традиційним рішенням, так як Ізоліт в поєднанні з геотекстилем крім гідроізоляції ще і забезпечує відведення води. В результаті знижується гідростатичний тиск на гідроізоляційний шар, що гарантує повну гідроізоляцію споруди. Також Геомембрана здатна значно розтягуватися без ушкоджень, що забезпечує гідроізоляцію навіть при деформації грунту або споруди.

Спеціальна форма виступів забезпечує геомембрані Ізоліт високу міцність на продавлювання (до 250 кН/м2) і дозволяє відводити воду з поверхні до 4,6 л / с / м.

АСОРТИМЕНТ:

Геомембрани розрізняються по висоті виступів, а також наявності геотекстилю та сітки для штукатурки. На сьогоднішній день на українському ринку найбільш затребуваний Ізоліт з висотою виступів 8 мм і в поєднанні з геотекстилем Typar ® SF.

ПЕРЕВАГИ мембрани Ізоліт:

  • Довговічність - виробник надає 20-річну гарантію на матеріал;
  • Висока міцність на розрив і стиск - захист гідроізоляції від пошкоджень через рух грунту або під час засипання котловану;
  • Захист гідроізоляції від вібраційних впливів конструкції;
  • Поліпшення вентиляції внутрішніх поверхонь підвалів;
  • Поліпшення звуко-і теплоізоляції стін і підлоги споруд;
  • Поліпшення умов експлуатації конструкцій - запобігання виникненню гідростатичного тиску на конструкцію;
  • Простота монтажу - не потребує спеціально підготовленої монтажної поверхні, укладання може здійснюється в будь-яких погодніх умовах.

Геомембрана в конструкції споруди виконує кілька функцій:

Гідроізоляція. Геомембрана виробляється з поліетилену високої щільності, завдяки чому володіє відмінними гідроізолюючими властивостями і повністю виключає проникнення води і вологи. Єдиним вразливим місцем такої гідроізоляції можуть стати місця з'єднання окремих полотен між собою. Тому слід приділити велику увагу стикуванні геомембрани, щоб забезпечити максимальну надійність конструкції. Полотна з'єднують між собою одним з відповідних способів:

  • зварюють за допомогою гарячого повітря;
  • склеюють за допомогою спеціальної бутилкаучукової стрічки або бітумної мастики.

Дренаж. Геомембрана має безліч впорядкованих виступів, які в поєднанні з геотекстилем Typar ® SF утворюють порожнину обсягом близько 5,5 л/м2. Крізь геотекстиль в цю порожнину дренує вода і далі відводиться по порожнинах в дренажну трубу, колодязь і т.п. Утворюється своєрідний плоский дренаж, який тільки частково можна назвати «плоским». Завдяки гнучкості матеріалів, такий дренажний композит може набувати будь-яку необхідну форму, огинати бетонні конструкції і нерівності грунтової поверхні, або ж утворювати лоток для відводу води. При цьому не потрібно застосування гравію, щебеню чи піску, що значно спрощує і здешевлює виробництво, скорочує транспортні витрати.

Захист. Геомембрана має гарну міцність на продавлювання та розрив. Тому при використанні разом з руберойдом або іншими бітумними матеріалами, Ізоліт ® забезпечує захист бітумного шару від пошкоджень грунтом засипки, корінням рослин і т.п.

Вентиляція. Геомембрана може застосовуватися для гідроізоляції фундаментів і без використання геотекстилю. У цьому випадку Ізоліт монтується виступами до стіни, в результаті чого утворюється повітряний зазор між бетоном і гідроізоляцією. По-перше, це захищає стіну від попадання вологи з грунту засипки. По-друге, це дозволяє стіні «дихати», що, в свою чергу, зменшує старіння бетону.

Звуко-і теплоізоляція. У конструкціях бетонних підлог і експлуатованих покрівель, повітряний зазор між виступами геомембрани служить як додатковий звуко-і теплоізоляційний шар.

Для дренажного композиту необхідно використовувати якісний і міцний геотекстиль, такий як Typar ® SF. В іншому випадку, при використанні легкодеформованого геотекстилю, під впливом навантаження від грунту порожнину композиту може зменшитися в кілька разів, аж до зникнення. Таке може відбуватися при використанні голкопробивного геотекстилю, який, як правило, характеризується великими деформаціями при незначних навантаженнях.

Застосування геомембрани

і геотектстілю Typar ® SF

Невдале поєднання геомембрани

і голкопробивного геотекстилю.

ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:

1. Фундаменти та зовнішні стіни

Ізоліт захищає зовнішню гідроізоляцію конструкції від пошкоджень під час засипання котловану і в процесі руху грунту. Покращує вентиляцію та дренаж стін підвальних приміщень. Може використовуватися в якості самостійної гідроізоляції, стійкої до рухів грунту і вібрації конструкції.
Ізоліт і геотекстиль Ця система створює дренажний канал, що забезпечує додатковий захист стін і фундаментів і ефективне відведення грунтових вод від конструкції

2. Підлоги та внутрішні стіни

Ізоліт створює ізоляційний екран від проникнення грунтових вод у підвальні приміщення через монолітні підлоги та стіни. Формує міцну водовідштовхувальну основу для влаштування різних підлогових покриттів. Технологія повітряного зазору дозволяє контролювати і зрівнювати тиск вологи на стіну. За допомогою вентиляційних отворів на нижньому та верхньому рівнях створюється вентиляція, що дає можливість стіні «дихати», що підсилює термоізоляцію і значно знижує ризик конденсації на внутрішніх поверхнях.

3. Покрівлі

Ізоліт застосовується при будівництві експлуатованих покрівель будь-якого типу. Правильно встановлена ​​мембрана, забезпечить ефективно діючий пластовий дренаж, який швидко і без залишку усуває залишкову воду з покрівельної системи. Особливе застосування мембрана знаходить при влаштуванні так званих «зелених покрівель», де вона крім функцій плоскою дренажної системи, виконує ще й функції накопичувача води для рослинного шару.

Варто зазначити, що для дренажного композиту необхідно використовувати якісний і міцний геотекстиль, такий як Typar ® SF. В іншому випадку, при використанні легкодеформованого геотекстилю, під впливом навантаження від грунту порожнину композиту може зменшитися в кілька разів, аж до зникнення. Таке може відбуватися при використанні голкопробивного геотекстилю, який, як правило, характеризується великими деформаціями при незначних навантаженнях.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Характеристика

Од. виміру

Значення

Товщина мембрани

мм

0,5

0,6

Висота виступів

мм

8,0

Об`єм повітряного зазора

л/м2

5,5

Стійкість до продавлення

кН/м2

190,0

250,0

Температуростійкість

°С

-40…+80

Пропускна здатність (вздовж мембрани)

л/с/м

4,6

Горючість

 

С3

Довжина мембрани в рулоні

м

20,0

Ширина рулона

м

2,0

Наші об`єкти
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Контакти
Україна,
79000 м. Львів
вул. Чорновола 45-а,
корпус 6
(вхід з фасаду, навпроти АЗС)
тел.
(032) 242 18 14
(067) 948 27 17
(095) 588 63 32
(067) 713 79 40
© 2009 НАШ ДАХ