Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Послуги

 

 

Dachdecker Ukraineall.biz

 

Dachdecker UkraineЅизнес-каталог компаний ”краины, товары и услугиzakupka.com

 

 

Технічна ізоляція Thermaflex

Протягом багатьох років голландська компанія Thermaflex, заснована в 1976 р., успішно представляє продукцію, спеціально розроблену для вирішення завдань технічної тепло-і звукоізоляції в системах водо-і теплопостачання, опалення, кондиціонування повітря, генерування і передачі холоду і в інших технологічних системах.

Вся продукція Thermaflex проводиться без використання фреону і фреоносодержащіх речовин (CFC or (H) CFC free). Організація Об'єднаних Націй (ООН) висловила міжнародне визнання компанії, включивши процес виробництва Thermaflex в програму безпеки ООН (UNDP) з випуску продукції, виготовленої без використання фреону.

 

За короткий проміжок часу продукція завоювала популярність в країнах Центрально-Східної Європи (Україна, Росія, Чехія, Словаччина, Угорщина), Північної Африки та Азії. У 1989 році компанія відкрила свої дочірні підприємства в Таїланді, а в 1997 році - в Польщі.

П'ять аргументів на користь Thermaflex

1. Ефективне зниження втрат теплової енергії - завдання, яке Thermaflex успішно вирішує вже багато років. Науковий підхід і практичний досвід дозволили зайняти передові позиції в області виробництва високоякісних теплоізоляційних матеріалів. Багаторазове зниження витрат на монтаж і здешевлення вартості експлуатації інженерних систем будівель - наочний позитивний результат застосування Thermaflex.

2. Технічні характеристики

Вся теплоізоляційна продукція Thermaflex має рівномірну замкнуту мілкокомірчасту структуру. Низький коефіцієнт теплопровідності і висока стійкість до дифузії водяної пари забезпечують довговічність ізоляції, а значить і всієї системи. Температурний діапазон застосування становить від -80 ˚ С до +95 ˚ С. Гарна еластичність зберігається при найнижчих температурах і не погіршується з часом. Thermaflex не вбирає вологу і не схильний до розкладання.

3. Пожежна безпека

Співпрацюючи з офіційним дилером Thermaflex, Ви можете отримати всі необхідні документи на матеріал, що діють в даний час. Ізоляція Thermaflex має групу горючості Г1 (матеріал не поширює полум'я і не підтримує горіння). Виділення токсичних речовин у вогні (те, що зазвичай є найбільш небезпечним при пожежі будь-якого ступеня) практично відсутня. Суворі тести контролю матеріалу по вогнестійкості DIN 4102 (B1) регулярно проводяться незалежними німецькими інститутами.

4. Екологічна безпека

Спінений поліетилен, який служить основою для нашої продукції - сприятлива для навколишнього середовища синтетична речовина. Thermaflex виготовляється без використання фреону і фреономістких речовин, завдяки чому потенціал глобального нагрівання (парниковий ефект) і негативний вплив на озоновий шар дорівнюють нулю. Весь основний асортимент Thermaflex, а також пакування продукції, повністю придатні для вторинної переробки.

5. Простий монтаж

Простий і чистий монтаж робить Thermaflex доступним навіть для тих, хто не має спеціальної підготовки. Для роботи не потрібно ніякого спеціального інструменту і заходів безпеки. Хороший ніж, пензлик, маркер і досвід монтажника - ось мінімальний набір інструменту, необхідного для того, щоб ізолювати систему і забути про проблеми з ізоляцією на багато років.

Товарний ряд продуктів THERMAFLEX

Thermaflex FRZ


Найбільш простий і доступний варіант для ізоляції трубопроводів водопостачання, опалення, технологічних трубопроводів, систем неглибокого холоду, розташованих в будівлях. Температура носія в них може бути від -80 до +95 0С. Оболонки (трубки) 2-метрової довжини, сірого кольору, з неглибоким подовжнім надрізом. Установка може здійснюватися як на існуючий трубопровід, так і в процесі його монтажу.

При монтажі ізоляція може бути розрізана на спеціальні надріз-заготівлі, які проходять вздовж всієї труби. Після установки розріз повинен бути заклеєний клеєм або монтажної липкою стрічкою, також повинні бути з'єднані суміжні шматки ізоляції.

 

  • Внутрішній діаметр від 12 до 114 мм.
  • Інші (проміжні) номінали можуть бути виготовлені на замовлення.
  • Товщина стінки: 6 ( до 35мм), 9 ( до 76мм), 13, 20, 25 (всі )
  • Удосконалена модель - FRZ-A з самоклеючі розрізом.

 

Thermacompact S

Thermacompact S - опалення, із закритою дбірнокомірчастою структурою сірого кольору. Ізоляція забезпечена додатково укріпленим зовнішнім шаром з поліетилену товщиною близько 0,05 мм червоного кольору. Застосовується для ізолювання труб в системах опалення, гарячого та холодного водопостачання, що проходять в каналах стін та підлоги.

Червона плівка оберігає систему від агресивного впливу цементного розчину і сигналізує про наявність труби при ремонті стіни або підлоги, захищає ізоляцію від механічного пошкодження, компенсує зміну лінійних геометричних параметрів трубопроводів при теплових розтягненнях, створює надійну акустичну ізоляцію всієї системи.

 

  • Температура носія може бути від -80 до +95 0С.
  • Поставляються в 2-метрових нарізках і 10-метрових бухтах.
  • Призначені для натягування на труби з торця, в процесі монтажу, тому поздовжнього розрізу не мають.
  • Внутрішній діаметр від 12 до 35 мм.
  • Товщина стінки - 6, 9, 13 мм.

 

Thermacompact AS

Thermacompact AS - теплоізоляція зі спіненого поліетилену, вкрита оболонкою червоного кольору; призначена для каналізаційних труб та водостоків, знижує шуми захищає від конденсату.

 

  • Поставляються в бухтах по 10 м.
  • Внутрішній діаметр від 50 до 125 мм.
  • Товщина ізоляції 4 і 9 мм.

 

Thermaflex А/С

Thermaflex A / C - еластичний ізоляційний матеріал. Виключні фізичні властивості, відмінна еластичність, простота монтажу Thermaflex A / C роблять можливим його використання для ізоляції холодильних систем, магазинного обладнання, холодильних прилавків і вітрин. Основними перевагами цієї теплоізоляції є надзвичайно низька паропроникність і значно більша еластичність в порівнянні з FRZ.

 

  • Температура використання від -80 до +95 0С.
  • Внутрішній діаметр від 6 до 42 мм.
  • Інші номінали можуть бути виготовлені на замовлення.
  • Товщина стінки - 6, 9, 13, 19, 25, мм.

 

Thermaflex AC Coil

Thermaflex AC Coil - це Thermaflex AC в бухтах у зручній коробці для швидкого та ефективного монтажу в системах кондиціонування повітря, холодильних системах, системах холодного водопостачання.

Особливості Thermaflex AC Coil:

  1. Спеціальний отвір в кришці коробки дозволяє отримати необхідну кількість ізоляції, зберігаючи залишок недоторканим і чистим;
  2. Зручна лінійка, нанесена на коробку, дозволяє відміряти необхідну довжину ізоляції при монтажі, а це значно знижує витрату ізоляції;
  3. Невеликі розміри коробки (500 * 500 * 200 мм) дають можливість відмовитися від вантажного транспорту при перевезенні і великих площ для зберігання ізоляції;
  4. Можливі різні розміри ізоляції.

Переваги:

  • Гнучкий та еластичний матеріал
  • Низький коефіцієнт теплопровідності 0,034 при 25oC
  • Високий коефіцієнт опору дифузії водяної пари ≥ 7000
  • Стійкість до УФ-випромінювання - більше 10 років
  • Легкість монтажу
  • Зниження витрати монтажних аксесуарів - клею і стрічки

Асортимент:

  • Довжина бухти: від 10 до 50 м
  • Внутрішній діаметр: 6-28 мм
  • Товщина ізоляції: 6-13 мм

Зовнішній діаметр труби (мм)

Товщина ізоляції

С = 6 мм

Е = 9 мм

J = 13 мм

код

мп/коробка

код

мп/коробка

код

мп/коробка

6

С-6

50

Е-6

40

-

-

8

С-8

48

Е-8

37

-

-

10

С-10

46

Е-10

34

-

-

12

С-12

40

Е-12

31

J-12

18

15

С-15

38

Е-15

27

J-15

17

18

С-18

30

Е-18

23

J-18

15

22

С-22

23

Е-22

19

J-22

14

28

С-28

20

Е-28

14

J-28

10

Листовые материалы Thermasheet

Thermasheet - листовий ізоляційний матеріал. Може використовуватися як на трубах великого діаметра, так і на будь-яких поверхнях, агрегатах, установках, в тому числі для створення багатошарових структур. Поставляється у вигляді рулонів діаметром 1м, шириною 1,5 м і товщиною від 5 до 38 мм. Температури застосування від -80 до +110 0С. Випускається аналогічно трубкам - універсальна ізоляція Thermasheet FR і холодильна - Thermasheet A / C.

Листовий матеріал Thermasheet АLU Stucco - листова ізоляція марки FR, ламінована алюмінієвою фольгою товщиною 0,1 мм. Використовується в основному для холодильних систем, розташованих в зоні дії джерел теплового випромінювання (наприклад, печі) і під сонячними променями. Крім цієї основної функції фольга захищає спінений поліетилен від УФ-променів і механічних впливів.

  • Товщини: 5, 7.5, 10, 13, 15, 20, 25 мм. Ширина рулону 1 метр.
  • Листовий матеріал Thermasheet Ultra - листова ізоляція марки FR, поверхня якого захищена від впливу УФ-випромінювання ПВХ-плівкою. Thermasheet Ultra використовується як фінішний шар матеріалу. Товщини: 7.5, 10, 13, 15, 20, 25 мм.

Thermasheet UV - це плити Thermasheet FR, ламіновані шаром EPDM-каучуку, стійкого до ультрафіолетового випромінювання. Ці плити застосовуються при монтажі зовні, особливо елементів, схильних до дії сонячних променів.

Thermarods

Thermarods - ізоляційний циліндричний шнур суцільного перетину з спіненого поліетилену; колір - сірий.

Призначений для теплоізоляції стиків панелей в будівництві будівель і споруд; ізоляція та ущільнення віконних прорізів, щілин, тріщин, ущільнювальний матеріал.

  • Діаметр перетину шнура від 6 до 60 мм.
  • Діаметр 6-35 мм поставляється в котушках. Діаметр 40-60 мм поставляється в відрізках по 2 м.

Монтажные средства

Липка стрічка DUCT - армована ПВХ-стрічка.

Ширина рулону - 50мм, довжина стрічки в рулоні - 9 м, 50 м.

Застосовується в простих ситуаціях, коли ізоляція не зазнає суттєвих теплових деформацій.

Клей Thermaflex 474

Застосовується в більш складних умовах, коли ізоляція зазнає великих теплових перепадів, для виклеювання з'єднань і оболонок складної форми (наприклад, на відводах, колінах, трійниках, засувках і т.п.).

Монтажна стрічка Thermatape - стрічка з спіненого поліетилену з самоклеючоюся поверхнею.

Застосовується для стиків листової ізоляції або для обмотки невеликих елементів мереж та обладнання (наприклад, вентилів).

Ширина рулону - 50мм, довжина стрічки в рулоні - 15 м, товщина - 3 мм.

Більш спеціалізовані моделі ізоляції:

Thermaflex FRM - аналог трубок Thermaflex FRZ, з ідентичними характеристиками. Відрізняється наявністю пластикового зубчатого замка-засувки, скріпляє поздовжній розріз ізоляції після її установки. Незамінний, коли є потреба у частому доступі до ізольованої труби. Економить час і трудовитрати монтажу.

Thermaflex Ultra М - аналог трубок Thermaflex FRМ, поверхня яких захищена від впливу УФ-випромінювання ПВХ-плівкою.

Товщина 13 мм, діаметри від 12 до 133 мм.

Теплоізоляційний ущільнювальний шнур Thermarods для закладки в щілини, стики між панелями і іншими елементами будівельний конструкцій. Діаметри від 5 до 70 мм.

Фізичні властивості матеріалів Thermaflex

Теплоізоляційний матеріал Thermaflex являє собою високоякісний спінений поліетилен, що представляє собою оболонки для труб або плоских еластичних аркушів. Крім того, структура матеріалу забезпечує йому також властивості звукопоглинання, завдяки чому THERMAFLEX знаходить відповідне застосування (венткамери, шумопоглотітельние корпусу і т.д.). Звукопоглинаюча здатність матеріалу в різних тестах оцінюється до 28 dB.

Сума фізичних властивостей матеріалу THERMAFLEX надає йому таку перевагу, як технологічність. Легкий, еластичний, нешкідливий, він дозволяє створити теплоізоляційну оболонку на об'єктах складної конфігурації. Наприклад, разом з трубами може бути ізольована запірна арматура, насоси, кріплення і т.п., тобто забезпечується комплексна теплоізоляція системи. Не схильний до старіння, THERMAFLEX може служити після інспекції та ремонту обладнання. На це спрямовані монтажні кошти, що доповнюють ряд теплоізоляційних продуктів THERMAFLEX.

Сертифікація

Матеріали Thermaflex не підлягають обов'язковій сертифікації відповідно до «Переліку продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні». Відповідний висновок додається.

Незважаючи на сказане, добровільно отриманий сертифікат відповідності (в системі УкрСЕПРО) вимогам НТД "Спінений поліетилен".

Є протоколи випробувань різних властивостей матеріалу в різних інститутах Україні.

Всі виробництва холдингу Thermaflex сертифіковані за стандартом ISO 9001. Тому кожна партія продукції не супроводжується паспортом якості. Крім того, всі виробництва сертифіковані за стандартом ISO 14001.

Наявні Українські дозволи (сертифікати) на застосування матеріалу:

  • Гігієнічні висновки МОЗ України.
  • Матеріали дозволені до застосування в цивільному, промисловому і житловому будівництві, в харчових і фармацевтичних виробництвах.
  • Висновок про групу горючості матеріалу - Протокол випробувань Інституту пожежної безпеки МВС України від № 245/1Ц -2004, згідно якому матеріал Термафлекс відноситься до групи Г1 за діючою в Україні класифікації (ДСТУ Б В 2.7-19-95) і підлягає застосуванню відповідно до Будівельними Нормами і Правилами. Протокол підтверджений сертифікатом відповідності.
  • За класифікацією, що діяла в Україні і Росії раніше (СТ РЕВ 2437) матеріал відноситься до групи важкогорючих. Не підтримує горіння, самозатухаючий (час самостійного горіння без джерела полум'я - 0 секунд).

Наші об`єкти
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Контакти
Україна,
79000 м. Львів
вул. Чорновола 45-а,
корпус 6
(вхід з фасаду, навпроти АЗС)
тел.
(032) 242 18 14
(067) 948 27 17
(095) 588 63 32
(067) 713 79 40
© 2009 НАШ ДАХ