Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев'яні будинки Львів, дерев'яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Послуги

 

 

Dachdecker Ukraineall.biz

 

Dachdecker UkraineЅизнес-каталог компаний ”краины, товары и услугиzakupka.com

 

 

Покрівлі з світла Lamilux

Зенітні ліхтарі LAMILUX типу F80-природне освітлення

Зенітні ліхтарі є класикою для промислових, адміністративних і громадських будівель, де потрібно природне світло через покрівлю з оптимальним провітрюванням, вентиляцією і димовидаленням.

Основна функція зенітного ліхтаря, як конструктивного елемента покрівлі - ефективне освітлення приміщення природним світлом. Світлова активність зенітних ліхтарів в 2 - 2,5 рази перевищує світлову активність вертикальних (фасадних) вікон: потік світла через дах набагато інтенсивніший і рівномірніший.

Важлива функція ліхтарів - природна вентиляція приміщень без витрат електроенергії. В основі цього процесу лежить простий принцип: тепле повітря піднімається вгору і виходить на вулицю. Зенітні ліхтарі з функцією вентиляції успішно запобігають теплової нагрів будівлі в літній період від сонячної радіації і попадання в приміщення жорсткого УФ-випромінювання за умови спеціального захисного покриття (плівки).

Також ці ліхтарі служать для запобігання задимлення приміщень при пожежі, за умови, що вони правильно змонтовані і діють як система. Спеціальний механізм ліхтаря (RWA) дозволяє в потрібний момент відвести гази, що утворюються при горінні.

Як відомо, при пожежі 80% людей гине не від вогню, а від отруєння токсичним димом. Основне призначення ліхтарів з системою димовидалення (RWA): забезпечити природний вихід диму через покрівлю при пожежі або задимлення, попередити загибель людей від задухи, збільшити час безпечної евакуації та одночасно зберегти достатню видимість для можливості порятунку людей, скоротити руйнівний вплив вогню і диму на майно і обладнання.

Зенітні ліхтарі тип F80 складаються з інсталяційного короба (підстави) і купола.

При відкриваючому виконанні:

  • Обрамлення у вигляді рами з твердого ПВХ і рами з твердого ПВХ із зберігаючим свою форму алюмінієвим профілем;
  • Знімні шарніри - з високоякісної сталі і ніколи не іржавіють.

При глухому виконанні:

  • Обрамлення у вигляді рами з твердого ПВХ. Купол наглухо прикручується до основи (короба).

Основи виготовляються з різних матеріалів і різної висоти (дивіться нижче таблицю).

Максимальна гнучкість і різноманіття варіантів - відмінні риси зенітних ліхтарів F80: кращі матеріали, оптимальна і зручна для використання конструкція - Lamilux постачає їх попередньо зібраними ще на заводі.

Технічні характеристики зенітних ліхтарів Lamilux

Тип ліхтаря невідкриваються (глухий) і відкривається
Тип скління двошарове (Ug = 2,6 W / (m² K) і тришарове (Ug = 1,8 W / (m² K)
Матеріал скління

поліметилматакрилат / акрил (PMMA); склопластик (GF-UP);

полікарбонат монолітний (РС); поліетилентерефталат гліколь (РЕТ G)

Матеріали основи
  1. склонаповнені поліефірні смоли (GF-UP): не містять фтор-хлор-вуглеводів; біле забарвлення / шовковисто-матова внутрішня поверхня; теплоізоляція з жорсткого поліуретану;
  2. листова метал-оцинкована сталь, забарвлення по RAL;
  3. алюміній
Висота основи 15, 30, 40 і 50 см
Ширина фланця (лапа) 16 см

Скління куполів зенітних ліхтарів

Зенітні ліхтарі типу F80 можуть випускатися з основою круглої (F70), квадратної і прямокутної форми. В основі використовують спеціальну систему кріплення. Вона гарантує герметичність і легкість монтажу, при цьому демонтувати її надзвичайно важко.

Простота і досконалість конструкції зенітних ліхтарів дозволяє провести їх складання і монтаж значно швидко і на будь-який покрівлі: мембранах, бітумних покриттях, монолітному залізобетоні і профільованому сталевому настилі.

Випускаються зенітні ліхтарі типу F80, як правило, стандартних типорозмірів під аналогічні розміри прорізів у покрівлі.

Світлова стрічкова конструкція Bci - надійність на даху!

Ці системи ідеально комбінують природне світло з даху з ефективною вентиляцією, подачею повітря, а також тепло і димовидаленням на випадок пожежі.

Системи LAMILUX забезпечують підвищену безпеку, вони випробувані і сертифіковані для широкого кола будівельних завдань. Відкривають безліч перевірених варіантів і свободу формоутворення разом з дотриманням всіх аспектів безпеки. Застосовують світлові стрічкові конструкції Bci в плоских або з невеликим ухилом (до 10 º) покрівлях.

Технічні характеристики:

Тип скління стандартне виконання: стільниковий полікарбонат різної товщини (10 мм, 10 + 10 мм, 16 мм,), матовий або прозорий. коефіцієнт теплопередачі Ug від 2,8 до 1,5 W / m² K;
Основа оцинковані або з покриттям RAL 9002
Снігове навантаження стандартна - 0,75 KN / m², на замовлення можливе виконання світлових стрічкових конструкцій з більш високим сніговим навантаженням.
УФ-захист оснащення панелей тривалим УФ-захистом
Ширина від 1,50 м до 6,0 м
Довжина від 2 м і не обмежена

Перевага світлових стрічкових конструкцій:

  • Економія енергії: відсутність містків холоду завдяки ізотермічним характеристиками;
  • Високі показники теплоізоляції;
  • Теплоізоляція і жорсткість конструкції при високих снігових і вітрових навантаженнях;
  • Стійкість від пошкоджень градом.

Безпека і надійність:

За допомогою світлової стрічкової конструкції типу Всi Lamilux встановив новий стандарт в області захисту та безпеки даху разом із забезпеченням достатньої кількості денного світла. В центрі уваги знаходиться висока стабільність навіть при високому вітровому навантаженні і інших атмосферних явищ, а також при пожежі.

Світлова стрічкова конструкція типу Вci зважаючи на свою модульность розподіляє снігове і вітрове навантаження навіть при великій відстані між опорами.

Полікарбонатні листи монтуються на еластичну основу і надійно фіксуються пружною багатоконтактний системою кріплення. Навіть стулки великих розмірів (наприклад 2 х 2 м), відкриті під час сильних поривів вітру, захищені від руйнування вбудованими в них поперечиною, закріпленими численними шарнірами на пружній основі.

Нові розроблені LAMILUX технології, застосовувані в світлових стрічкових конструкціях типу Всi, такі, як активний компенсатор розтягування - компенсує можливі розтягування при тепловому розширенні, а також запобігає зісковзування ущільнювачів при впливі вітру та снігу.

Крім того, такі нові технології Lamilux забезпечують високу безпеку при пожежі та перешкоджають швидкому поширенню полум'я у відповідності зі стандартом DIN 18234 для класифікуються дахів.

Системи димовидалення LAMILUX (RWA) типу «Димовий ліфт» з функціями управління положення стулки


Вогонь і дим є причиною значного збитку вмісту об'єкта або будівлі. Але істотно те, що: ДИМ УБИВАЄ!

Крім токсичних газів, дим також знижує видимість, призводить до дезорієнтації, паніці і утруднюючи рух при евакуації. Головною причиною смерті людей під час пожежі в понад 80% випадків є дим!

Пристрої природного відводу диму і тепла рятують життя і оберігають цінності. Сьогодні вони є важливим компонентом системи пожежної безпеки.

Автоматичні і незалежні від електромережі, вручну приводяться в дію пристрої відведення тепла та димовидалення, які піклуються в разі пожежі про швидку витяжку диму і розсіювання тепла. Це дозволяє ефективно боротися з пожежами, захистити людей, будівлі і майно.

Призначення систем димовидалення полягає в тому, щоб:

  • своєчасно оповістити про виникнення пожежі;
  • автоматично відкрити вікна і люки димовидалення для видалення продуктів горіння;
  • дати людям можливість своєчасно покинути приміщення.

Відкриття та закриття системи димовидалення Lamilux F80

Установка відводу диму і тепла відкривається і закривається використовуючи СО ² (80 г на один ліхтар, спожите кількість СО ² лінією розраховується додатково) або стисненим повітрям (тиск 6-8 бар).

Як опція - функція закриття купола включається кнопкою в пожежному щитку, і забезпечує просте пневматичне закриття після перевірки функціонування або випадкового спрацьовування. Перевага: не потрібен закривати купол з боку покрівлі. Функціонування системи димовидалення може бути періодично перевірено через пожежний щиток.

За допомогою cпойлерів можна збільшити активну і аеродинамічну ефективну поверхню димовидалення і, таким чином, значно покращити ККД установки. Ці спойлери встановлюються зовні на куполі як напрямні перегородки. На схемі спойлери відзначені червоним кольором.

Варіанти:

Система димовидалення типу F80 з функцією "тільки відкриття", з обтічником або без нього.

Система димовидалення типу F80 з функцією "відкр. / закр.", Обтічником або без нього.

Способи приведення в дію систем димовидалення:

  1. Автоматичена: пневматичним способом за допомогою датчика температури.
  2. Дистанційно: з використанням СО ² через ящик аварійної сигналізації.
  3. Комбінація пунктів 1 і 2.

Система димовидалення типу Вci

Світлова стрічкова конструкція типу Вci при необхідності може бути оснащена пристроями тепло та димовидалення. У якості пристроїв відведення диму та тепла вбудовані одинарні та подвійні стулки, які також можуть використовуватися для нормальної вентиляції та вентиляції в гарну погоду.

Коротенько про переваги:

  • Чудові характеристики теплоізоляції
  • Автоматичне спрацьовування від датчика температури за допомогою балонів СО ² без пошкодження при пробному або помилковому спрацьовуванні.
  • Як опція - просвічуюча сітка із синтетичної тканини для захисту від комах. Ця тканина відноситься до важкозаймистий матеріалами.

Функція: RWA відкр., RWA відкр.-закр., Провітрювання

Конструкція: вигнута світлова смуга

Пристрій тепло та димовидалення, що дозволяє ефективно боротися з пожежами, захистити людей, будівлі і майно.

Відмінні переваги:

  • Теплоізольована основа зі склопластику висотою 40 см;
  • Стулки обрамлені стабільною рамою;
  • Ухил 15 º, що забезпечує гарний стік води;
  • Скління: прозорий стільниковий полікарбонат шириною 16 мм;
  • Коефіцієнт теплопровідності Ug: 2,4 Вт / m² K;
  • Металеві частини з нержавіючих матеріалів;
  • Стулки системи димовидалення можуть приводитися в дію, як для самого димовидалення, так і для нормального провітрювання (електрично, пневматично), а також для провітрювання під час гарної погоди (пневматично).
Наші об`єкти
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Дерев`яні будинки Львів, дерев`яні котеджі Львів, черепиця листогиби
Контакти
Україна,
79000 м. Львів
вул. Чорновола 45-а,
корпус 6
(вхід з фасаду, навпроти АЗС)
тел.
(032) 242 18 14
(067) 948 27 17
(095) 588 63 32
(067) 713 79 40
© 2009 НАШ ДАХ